Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren
Tweedehands fietsen

Tweedehands elektrische fietsen en meer

Koop een tweedehands fiets van onder andere Batavus, Bulls, Gazelle, KOGA, Pegasus of Sparta. Alle fietsen zijn volledig gecontroleerd en opgeknapt met de juiste merkproducten, direct klaar voor gebruik. Je kunt kiezen uit elektrische fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen. Houd het aanbod in de gaten, want dit wisselt regelmatig!

“Beter een goede tweedehands fiets, dan een slechte nieuwe” – Alex

stadsfietsen

Garantietermijnen per fiets

  • Bij stadsfietsen, sportieve fietsen en kinderfietsen van 100 tot 250 euro kun je rekenen op een garantietermijn van 3 maanden.
  • Is jouw fiets duurder dan 250 euro? In dat geval geldt een garantietermijn van 6 maanden.
  • Voor elektrische fietsen is de garantie per fiets verschillend. Heb je interesse in een specifieke elektrische fiets? Vraag naar de voorwaarden. Wij informeren je graag!

Al onze tweedehands fietsen staan ook op Fietsenwijk.nl.

Groot assortiment

Een ruime keus aan nieuwe en tweedehands fietsen, inclusief accessoires van diverse merken

Fietsen van kwaliteit

Alle fietsen, zowel nieuw als tweedehands, bestaan uit kwalitatieve merkproducten

E-bike specialist

Waardevol advies door onze uitgebreide kennis van en ervaring met elektrische fietsen

Snel en vakkundig

Breng vandaag je fiets voor onderhoud of reparatie, dan kun je hem morgen al ophalen

Goedkope fietsen van goede kwaliteit

Tweedehands fietsen worden steeds vaker verkocht, zowel gewone als elektrische fietsen. Handig als extra fiets, tussenoplossing of stadsfiets. En het is geen ramp als hij een nachtje in de stad doorbrengt. De woorden ‘gebruikte’ en ‘tweedehands’ hebben misschien een negatieve ondertoon, maar je hoeft niet bang te zijn dat een tweedehands fiets sneller kapotgaat dan een nieuwe fiets. Zeker niet bij grotere merken als Gazelle en Batavus. Onze occasions hebben veelal niet de laatste technische snufjes of trendkleur, maar zijn wel van hoge kwaliteit.

Op een tweedehands fiets heb je niet meer de standaard fabrieksgarantie, maar op iedere fiets boven de €100 geven wij 3 maanden garantie! Net als bij een nieuwe fiets leveren wij jouw tweedehands fiets 100% rijklaar af en voeren wij een grote onderhoudsbeurt uit. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Waarom een tweedehands fiets kopen bij fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren?

  • Ruime keus
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Opgeknapt met merkproducten
  • Direct klaar voor gebruik
  • Drie tot zes maanden garantie

Maak je fiets compleet

Een fiets is pas af mét accessoires. Laat diverse accessoires monteren, zoals een fietstas, kinderzitje of fietscomputer. Op zoek naar fietskleding? Ook dat hebben we, evenals reserve fietsonderdelen voor pech onderweg.

Logischerwijs wil jij je nieuwe fiets ook goed beschermen. Dit kan onder andere met de sterke AXA fietssloten, zoals een vast fietsslot en kettingslot van AXA (aanbevolen door fietsverzekeraars en zelfs een vereiste bij het afsluiten van een verzekering). Bovendien bieden wij diverse fietsverzekeringen aan, zoals de verzekering van ENRA en Kingpolis.