Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren
Over ons

Wij zijn Alex en Alma

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaars van fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren in Stein. Onze passie voor fietsen zie je niet alleen terug in ons werk, maar ook in onze hobby’s. Wij zijn dol op kilometers lange fiets- en wandeltochten in binnen- of buitenland, zie ook onze foto tijdens een wandeltocht in Canada.

KWALITEIT
Wij vinden niets vervelender dan teleurgestelde klanten en geen kwaliteit kunnen leveren. Of je nou een nieuwe of vaste klant bent, jij verdient het allerbeste. Wij doen onze uiterste best om dit te bereiken. 

GASTVRIJHEID
Onze deuren staan open, alleen niet altijd letterlijk (dat zorgt in de winter wel voor hele hoge stookkosten). Dat neemt niet weg dat iedereen welkom is bij ons. Al is het maar voor kijkje naar de nieuwste fietsen.

BEREIKBAARHEID
Je kunt bij ons terecht tijdens de openingstijden, maar – op afspraak – ook daarbuiten. Wij zijn te bereiken per mail en telefoon en streven ernaar binnen één dag te antwoorden.

Alex en Alma op vakantie
Alex van Oeveren de fietsspecialist

Alex

Ik ben Alex. Geboren op 31 oktober 1959 in Utrecht, opgegroeid in een gezin met een oudere broer. Voordat ik fietsenmaker ben geworden, ben ik 10 jaar technisch tekenaar geweest. Na een jaar als filiaalhouder in een fietsenzaak gewerkt te hebben, ben ik samen met Alma in 1994 verhuisd naar Stein en zijn wij onze eigen zaak begonnen.

Alma van Oeveren de fietsspecialist

Alma

Ik ben Alma. Geboren op 17 oktober 1965 in Vleuten, opgegroeid met een oudere zus en twee broers. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot Verpleegkundige A gaan volgen. Naast mijn werkzaamheden in de fietsenzaak, werk ik als verpleegkundige bij buurtzorg Stein-Urmond. 

fietsenwinkel Stein

Fietsenwinkel Stein

Door onze grote passie voor fietsen en onze ruime ervaring in fietsverkoop weten wij als geen ander wat jij zoekt in een fiets. Kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee in onze winkel aan De Halstraat 17, dan kijken we samen welke fiets bij jou past.

Nieuwsgierig naar de winkel? Neem alvast virtueel een kijkje via Google Maps Inside.

We verwelkomen je graag. Tot snel!

Snel en vakkundig

Breng vandaag je fiets voor onderhoud of reparatie, dan kun je hem morgen al ophalen

Ruim 20 jaar ervaring

Vakkundig, persoonlijk advies op basis van ruime kennis en ervaring in alles omtrent fietsen

E-bike specialist

Waardevol advies door onze uitgebreide kennis van en ervaring met elektrische fietsen​

Groot assortiment

Een ruime keus aan nieuwe en tweedehands fietsen inclusief accessoires van diverse merken