Van banden plakken tot een volledige onderhoudsbeurt

Geen zin om je band te plakken? Ligt je ketting er alweer af? Of heb je te weinig tijd voor onderhoud aan je fiets? Breng je fiets vandaag nog bij ons langs, dan is deze morgen klaar. Of laat je fiets ophalen en morgen bij je thuis afleveren. Neem contact op voor een afspraak.

Waarom is onderhoud van belang?

Regelmatig een service- of onderhoudsbeurt laten uitvoeren, is heel belangrijk voor jouw veiligheid. Denk hierbij aan goed werkende remmen en verlichting. Maar ook het voorkomen van een te lage bandenspanning, loszittende spaken of slijtage aan je ketting en/of versnellingen.

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en voorkom grote reparaties. Veel van de reparaties die wij uitvoeren, kun je voor zijn met regelmatig onderhoud. Kortom, houd je fiets in topconditie en bespaar zo een hoop kosten.

Fietsonderhoud

Bij aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets ontvang je een gratis afleveringsbeurt. Dit houdt in: het rijklaar maken, controleren en afstellen van de fiets.

Daarnaast ontvang je 3 maanden na aankoop een gratis servicebeurt en korting op de 2e en 3e onderhoudsbeurt. Tot deze service behoort het geheel nalopen van de fiets (wielen, remmen, versnellingen) en het vervangen van onderdelen die versleten of defect zijn.

Fietsreparatie en onderhoud door Alex van Oeveren

Fietsreparatie

Je kunt bij ons terecht voor service en onderhoud voor alle merken en type fietsen. Heb je de fiets bij een vakhandel gekocht? Dan ontvang je 15% korting op het arbeidsloon. Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

  • banden plakken of vervangen
  • slag uit wiel halen
  • remblokjes vervangen
  • verlichting repareren
  • ketting spannen of vernieuwen
  • trapas vervangen
  • kettingkast, jasbeschermers of spatbord vervangen

Schade door ongeval of diefstal? Indien je verzekerd bent, helpen wij je graag door een offerte voor je op te stellen. Wij brengen je fiets weer in goede staat en nemen jou de schadeafhandeling uit handen. Lees hier meer over fietsverzekeringen.

TIP: fietsbonnen van Nationale Fietsprojecten kun je inwisselen voor fietsaccessoires, maar ook voor fietsonderhoud en reparatie.

Snel en vakkundig

Wij begrijpen dat jij je fiets niet lang kunt missen. Daarom proberen we deze binnen één dag te repareren. Vandaag brengen is morgenmiddag na 16.00 uur klaar.

Voor de reparaties maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve onderdelen passend bij jouw fiets. Merk en type specifieke onderdelen als een koplamp of kettingkast worden alleen vervangen door een origineel merkonderdeel. Mocht het voorkomen dat we iets niet op voorraad hebben, bestellen wij dit direct. De reparatietijd kan hierdoor iets langer dan één dag duren.

Wij hebben ook alles in huis voor het onderhoud en de reparatie van elektrische fietsen. Met de komst van elektrische fietsen komt er meer bij kijken dan het traditionele gereedschap. Onze werkplaats is voorzien van alle mogelijke gereedschap en apparatuur, van een schroevendraaier tot diagnostische systemen om je elektrische fiets uit te lezen en te updaten. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig te werk gaan.

Leenfiets en haal- en brengservice

Leenfiets

Heb je een fiets nodig terwijl jouw fiets bij ons in onderhoud is? Wij kunnen je een leenfiets bieden, zodat je mobiel blijft. Zo kun je ongehinderd van en naar werk of school fietsen. 

Breng- en haalservice

Geen mogelijkheid om je fiets naar ons te brengen of halen? Geen nood! Tegen een kleine vergoeding brengen en/of halen we je fiets.

Kopje koffie of thee?

De koffie staat altijd bij ons klaar. Of je nu komt voor een proefrit, fietsreparatie of gewoon om even te kletsen. Wij verwelkomen je graag in onze winkel. 

Mocht je voor een kleine reparatie komen die wij gelijk kunnen uitvoeren, schenken wij graag nog een kopje koffie voor je in voor tijdens wachten.