Met trots laten wij je weten dat onze nieuwe website online staat! De afgelopen weken zijn Jeroen Strijkers en Elisa Ruiter druk bezig geweest met de nieuwe look en inhoud. Met succes, want nu staat er een online visitekaartje dat past bij wat wij willen uitstralen als fietsspeciaalzaak.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij ons onderhand specialist in fietsen noemen. Van e-bikes tot kinderfietsen, zowel nieuw als tweedehands. Bij ons kun je terecht voor een fiets op maat. Ontwerp je eigen KOGA of kies uit ons ruime assortiment en laat de fiets afstellen op jouw lichaam. Wij zorgen voor een passende fiets met de bijbehorende service en accessoires. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Door deze vernieuwingen kunnen wij jou nog beter van dienst zijn. Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste updates en like ons op Facebook zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Wil je meer weten over ons en onze producten en diensten? Neem dan contact op of kom gezellig langs in de winkel. Tot snel!

Alex & Alma

Facebook