Hippe kinderfiets kopen?

Een fiets waarmee jouw zoon of dochter veilig van en naar school gaat. Kies voor een nieuwe kinderfiets van het merk Bulls, Batavus, Loekie of Sparta. Of bekijk ons assortiment tweedehands kinderfietsen. Wij hebben geen kinderfietsen meer in de winkel staan, maar kunnen iedere fiets voor je bestellen! Een kinderfiets met zijwieltjes voor de allerkleinsten tot aan stoere fietsen voor tieners.
Gezin op de fiets: kinderen op kinderfietsen, moeder op damesfiets en vader op herenfiets

Voor alle leeftijden

Zodra je kind leert fietsen, gaat er een hele wereld open. Fietsen gaat veel sneller dan lopen en achterop bij papa of mama hoeft niet meer altijd. Het begint bij de juiste kinderfiets. In combinatie met geduldige ouders en een beetje hulp van zijwieltjes leert jouw kind binnen korte tijd fietsen.

Ook wanneer jouw zoon of dochter het fietsen al lang onder de knie heeft, wil je natuurlijk dat jouw kind op een veilige fiets rondrijdt. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van een geschikte kinderfiets. Kom langs in de winkel, dan bepalen we samen de juiste framemaat en bestellen we de fiets. 

Hippe kinderfietsen op bestelling

Bij ons kun je terecht voor alle maten en soorten kinderfietsen. Denk aan een stoere jongensfiets, een hippe meidenfiets en kleurrijke fietsjes voor de allerkleinsten, met en zonder zijwieltjes. Zo kunnen wij een kinderfiets van de merken Bulls, Batavus, Loekie of Sparta voor je bestellen. Deze fietsen zien er niet alleen speels uit, maar hebben ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bovenal zijn ze van goede kwaliteit zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw kind.

Wil je jouw zoon of dochter gelijk blij maken met een fiets? Neem dan hier een kijkje naar ons gevarieerde aanbod gebruikte kinderfietsen. Mocht je al een leuke tweedehands fiets voor jouw kind op het oog hebben, kom dan samen langs in onze winkel voor een proefrit!

Bulls
Klik hier voor het hele Bulls assortiment
Sparta
Ga naar de site van Sparta
Loekie
Klik hier voor de website van Loekie
Batavus
Klik hier voor Batavus kinderfietsen

Maak er je eigen fiets van met allerlei accessoires

Kinderfietsen met of zonder mandje, versnellingen, zijwieltjes, achterrekje of voordrager, alles is mogelijk. Te koop in iedere kleur die je maar wilt. Het leuke is dat je de fietsaccessoires zelfs in stijl kunt kopen, zoals fietstassen en een fietsbel van het merk Basil. 

Een fiets voor ieder kind

Door ons grote fietsaanbod hebben we voor ieder kind, van kleuters die net leren fietsen en beginnen met hun eerste fietsje tot aan schoolkinderen die met een toffe fiets willen pronken, de perfecte match. Kies de juiste framemaat, kleur en prijs en vind samen met jouw zoon of dochter de ideale fiets. Uitgerust met opvallende reflectoren, stevige remmen, flitsende kleuren en coole details zorgt de fiets ervoor dat je kind een onvergetelijke indruk achterlaat bij iedereen die hij of zij voorbij crost!

Kies de perfecte kinderfiets voor jouw kind: bepaal de framemaat

De veiligheid van een kind is het allerbelangrijkste. Jouw zoon of dochter moet zich veilig kunnen voelen op de fiets. Dit kun je ten eerste bereiken door een fiets uit te zoeken in de juiste maat. Maar hoe bepaal je de framemaat van een kinderfiets? De leeftijd van een kind zegt bijna niets over de fietsmaat. Het ene kind van vier jaar is immers niet zo groot als het andere.

Een manier om achter de maat te komen, is om de kledingmaat als basis te nemen. Ook de hoogte van het fietszadel tot aan de grond (de binnenbeenlengte) geeft een goede indicatie van de fietsmaat. Het zadel staat dan in de laagste stand, zodat het nog omhoog kan als het kind groeit. Er is geen verschil in maat tussen een meisjesfiets of jongensfiets. Bij kinderfietsen wordt de maat aangegeven in inches. Hiermee wordt verwezen naar de maat van de fietsband.

Belangrijk is dat zowel het stuur als het zadel goed zijn afgesteld en de jonge fietser moeiteloos op en af kan stappen. Dan lijkt het fietsen direct een stuk minder eng. Tot slot helpt het ook als je jouw zoon of dochter mee laat zoeken naar een fiets. Kom daarom gezellig samen langs in de winkel. Wij helpen je graag bij het bepalen en uitzoeken van de juiste fiets(maat)!

Onmisbare accessoires bij een stoere kinderfiets

Het zou zonde zijn als de kinderfiets wordt gestolen. Vergeet daarom niet om een (extra) fietsslot te kopen. Wil je de fiets nog beter beschermen tegen diefstal en ook tegen schade? Sluit dan een fietsverzekering bij ons af: een ENRA fietsverzekering of Kingpolis fietsverzekering.

Ook handig, zijn bijpassende accessoires zoals een fietsbel, fietstassen of snelbinders. Te koop in iedere kleur die je maar wilt. Het leuke is dat je ze zelfs in stijl kunt kopen. Bijvoorbeeld fietstassen en een fietsbel van het merk Basil. Kinderfietsen met of zonder mandje, versnellingen, zijwieltjes, achterrekje of voordrager, alles is mogelijk. En niet te vergeten.. natuurlijk ook een helm voor bescherming van het hoofd tijdens een eventuele valpartij.