Huur een fiets voor een dagje of weekend

Fiets huren? Wij verhuren zowel gewone stadsfietsen als elektrische fietsen voor één of meerdere dagen. Huur er direct een fietsendrager bij om de fiets(en) gemakkelijk te vervoeren van punt A naar B. Gezellig samen er op uit!

(Elektrische) fiets huren

Heb je familie of vrienden op bezoek en wil je samen een dagje gaan fietsen of ben je op vakantie in de omgeving, dan biedt onze fietsverhuur in Stein uitkomst. 

Huur gewone of elektrische fietsen voor een dag of weekend. Dit kan onder andere een KOGA, Batavus of Gazelle fiets zijn. Wil je meerdere fietsen huren of voor een langere periode? Bel of mail voor de mogelijkheden.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag vanaf een specifieke locatie start met de fietstocht. Met een fietsendrager neem je jouw eigen fietsen en/of de gehuurde fietsen eenvoudig mee. Om het helemaal makkelijk te maken, kun je zowel fietsen als een fietsendrager bij ons huren.

Fiets huren bij fietsverhuur Alex van Oeveren door man en vrouw

Fietsverhuur tarieven

Stadsfiets huren

€ 10,00 per dag
€ 20,00 voor een weekend*

E-bike huren

€ 25,00 per dag
€ 50,00 voor een weekend* 

Fietsendrager huren

€ 5,00 per dag
€ 10,00 voor een weekend*

*Een weekend is bij ons van zaterdag 15.00 uur t/m dinsdagochtend 10.00 uur

Mail naar aoeveren@home.nl voor het reserveren van een fiets of fietsendrager. Per fiets vragen wij € 100,00 borg (contant). Dit bedrag wordt na afloop bij het inleveren van de fiets(en) verrekend met de huurprijs. Bij voorbaat dank voor je begrip!

Toscane van Nederland

De route langs het pittoreske dorpje Eys toont je prachtige vergezichten en mooie doorkijkjes. Vanaf de top van de Eyserbosweg – een bekende helling onder wielerliefhebbers – heb je een waanzinnig uitzicht. Zeker de moeite waard!

Fietsroutes Zuid-Limburg

Knooppunten fietsroutes Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een mooie omgeving om met de fiets te verkennen. De vele fietsroutes helpen je daarbij, maar ook het fietsknooppuntennetwerk is een aanrader. Bezoek Maastricht, Valkenburg of het prachtige heuvellandschap. Fiets door bossen, met weidse uitzichten, door de heide, met steile beklimmingen, langs water of zonder grenzen.  

Een mooie route in de directe omgeving is de ‘Rivierpark Maasvallei met de fiets Stein‘ van VVV Zuid-Limburg. Deze fietsroute gaat door Rivierpark Maasvallei en loopt door de aangrenzende dorpen Stein, Elsloo en Urmond. Bekijk voor meer tips de fietsroutes van VVV Zuid-Limburg.

Vergeet niet zo nu en dan af te stappen om even bourgondisch te genieten, bijvoorbeeld van een stuk echte Limburgse vlaai op één van de gezellige terrassen of een biertje uit de plaatselijke brouwerij. Wij wensen iedereen veel fietsplezier!

Overnachten in omgeving Stein

Als je het aan ons vraagt, zijn er genoeg leuke verblijfplaatsen in de omgeving Stein. Bekijk eens de website van B&B Bie Janssen en overnacht in de sfeervolle oude kern van Elsloo. Geniet van een comfortabele kamer mét ontbijt zodat je de volgende dag uitgerust aan je fietstocht kunt beginnen. Je meegebrachte of gehuurde fiets plaats je gewoon in hun eigen afgesloten fietsenstalling (handig!). Alles is tot in de puntjes verzorgd. 

Ook een aanrader is B&B de Das, gelegen in het Maasdorpje Meers tussen het Julianakanaal en de Maas. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers in het algemeen. Bovendien ben je met de veerpont zo in België!

Overnacht je liever in Urmond? In dat geval is vakantiewoning “De Luif” een leuke locatie. De royale vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Naast het mooie uitzicht over de Maas, kun je ook genieten van de bijbehorende binnenplaats en tuin.

Mocht je tijdens je bezoek aan Limburg in Van der Valk Stein-Urmond verblijven, kun je ter plekke een fiets huren. Zijn alle fietsen bij het hotel al verhuurd? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Onze fietsspeciaalzaak zit slechts 3 á 4 kilometer verderop.