Huur een fiets voor een dagje of weekend

Fiets huren? Wij verhuren zowel gewone als elektrische fietsen voor één of meerdere dagen of per weekend. Neem je de gehuurde fiets of jouw eigen fiets graag ergens mee naartoe voordat je aan een fietstocht begint? Huur dan ook een fietsendrager bij ons. Zo kun je gemakkelijk één of meerdere fietsen vervoeren achterop je auto.

(Elektrische) fiets huren

Heb je familie of vrienden op bezoek en wil je samen een dagje gaan fietsen, dan bied onze fietsverhuur uitkomst. Ga er gezellig samen op uit!

Huur bij ons gewone of elektrische fietsen voor een dag of een weekend. Dit kan zijn een KOGA, Batavus, Gazelle of een fiets van ander hoogstaand merk. Wil je meerdere fietsen huren of voor een langere periode? Bel ons voor de mogelijkheden.

Fietsendrager

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het leuk is om je fietstocht in een andere omgeving te starten in plaats van jouw wijk als startpunt. Met een fietsendrager neem je jouw eigen fietsen en/of de gehuurde fietsen eenvoudig mee. Om het helemaal makkelijk te maken, kun je naast fietsen ook fietsendragers bij ons huren.

Fiets huren bij fietsverhuur Alex van Oeveren door man en vrouw

Tarieven fietsverhuur

  • Stadsfiets: per dag € 10,00, voor een weekend € 20,00
  • Elektrische fiets: per dag € 25,00, voor een weekend € 50,00
  • Fietsendrager: per dag € 5,00, voor een weekend € 10,00

* Een weekend is bij ons van zaterdag t/m dinsdagochtend

Fietsroutes Zuid-Limburg

Knooppunten fietsroutes Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een zeer mooie omgeving om met de fiets te verkennen. Er zijn vele mooie fietsroutes, maar ook het fietsknooppuntennetwerk is een aanrader. Bezoek Maastricht, Valkenburg of het heuvellandschap.

Een mooie route in de directe omgeving is de ‘Ontdek Rivierpark Maasvallei met de fiets Stein‘ van de VVV Zuid-Limburg. Deze fietsroute gaat door Rivierpark Maasvallei en door de dorpen Stein, Elsloo en Urmond. Bekijk hier meer fietsroutes van VVV Zuid-Limburg.

Vergeet niet om af en toe af te stappen en even bourgondisch te genieten. Bijvoorbeeld van een stukje vlaai op een terrasje of een lekker biertje uit de plaatselijke brouwerij. Veel fietsplezier!

Verblijf je toevallig bij Van der Valk Urmond?

Mocht je tijdens je bezoek aan Limburg in Van der Valk in Urmond verblijven, kun je ook daar een fiets huren. Wij kunnen je deze fietsen met een gerust hart aanbevelen, omdat wij deze zelf hebben geleverd en regelmatig onderhouden.