Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren
Service

Meer dan fietsreparatie en verkoop

Bij ons staat service op nummer 1! Dit uit zich in kwaliteit, gastvrijheid en bereikbaarheid, maar zeker ook in “meer dan fietsreparatie en verkoop”. Wij willen uiteraard dat jij zo veel en zo lang mogelijk van je fiets kunt genieten. Goede zorg voor je fiets is daarbij van groot belang.

Jouw fietsspecialist

Vakkundig

Naast onze fietsenwinkel beschikken we over een professioneel ingerichte werkplaats, waarin wij als gediplomeerde fietsenmakers jouw fiets van reparatie en onderhoud voorzien. 

Persoonlijk

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale fiets. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en behoeften, jouw lichaam en gewenste zitpositie. 

Ervaren

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we niet alleen veel kennis en vaardigheden opgedaan van alles omtrent fietsen, maar ook van de wensen en verwachtingen van klanten. 

Man krijgt persoonlijk advies bij fietsverkoop - service

“Het gevoel van een lage prijs is allang vergeten, als het fijne gevoel van service nog voortduurt” – Alex

Fietsreparatie en onderhoud door Alex van Oeveren - service

Onderhoud en reparatie

Is je fiets kapot? Laat hem vakkundig repareren bij onze fietsspeciaalzaak in Stein. Voor alle reparatiewerkzaamheden, van banden plakken tot een volledige onderhoudsbeurt. Vandaag brengen, morgen klaar. 

Geef jouw fiets ook regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijf je langer veilig en comfortabel fietsen. Neem contact op voor een afspraak.

Onderhoud of reparatie? Met een leenfiets blijf je mobiel!

Maak gebruik van één van onze leenfietsen tijdens onderhoud of reparatie van jouw fiets. Zo blijf je mobiel en heb je er zo min mogelijk last van.

Gratis leenfiets

Maak na aankoop van een nieuwe fiets gratis gebruik van een leenfiets tijdens reparaties

Snel en vakkundig

Breng vandaag je fiets voor onderhoud of reparatie, dan kun je hem morgen al ophalen

Gratis servicebeurt

Ontvang een volledige servicebeurt gratis bij aankoop van een nieuwe fiets

Haal & brengservice

Tegen een klein bedrag halen en/of brengen wij jouw fiets van deur tot deur

Benieuwd wat we nog meer voor jou kunnen betekenen? Bekijk ook onze andere diensten!

Fiets huren: man en vrouw op de fiets

Fietsverhuur

Wij verhuren zowel gewone als elektrische fietsen voor één of meerdere dagen of per weekend. Neem je de gehuurde fiets of jouw eigen fiets graag ergens mee naartoe? Huur dan ook een fietsendrager bij ons!

Lees verder »
Fietsverzekering afsluiten tegen schade en diefstal voor jouw KOGA fiets

Fietsverzekeringen

Met de kennis dat er jaarlijks ongeveer 700.000 fietsen worden gestolen in Nederland, is extra bescherming geen overbodige luxe. Bescherm jouw fiets tegen diefstal en schade met een Kingpolis of ENRA fietsverzekering.

Lees verder »
Man met KOGA fiets na haal en brengservice

Haal- en brengservice

Dankzij onze haal- en brengservice hoef je niet met de defecte fiets naar ons toe te komen. We halen de fiets tegen een klein bedrag bij jou op, bijvoorbeeld thuis of op je werk, en brengen hem na reparatie weer bij je terug.

Lees verder »