Stel je eigen fiets samen met KOGA Signature

Ontwerp jouw eigen KOGA fiets helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Eenvoudig en snel online via Koga.com. Uiteraard kies je zelf het frame en de kleur. Maar dat is zeker niet alles! Je bepaalt ook welk type versnellingssysteem, wielen, stuur, voorvork, drager en zadel met toebehoren op je fiets komen.

De ideale fiets ontwerp je zelf

Met KOGA signature kun je jouw ideale fiets samenstellen. Van het frame tot aan de accessoires. Dit kan eenvoudig en snel via het online ontwerpprogramma op Koga.com. Jouw unieke KOGA wordt afgeleverd bij ons in de winkel. Wij stellen de fiets voor je af en je bent klaar om te gaan!

Waarom een KOGA Signature fiets?

  • Kies je eigen richting: Worldtraveller of Grandtourer
  • Ga voor kwaliteit: met volledige aandacht en focus hand gebouwd door één gecertificeerde monteur
  • Geniet van snelle levering: na bestelling staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling bij ons klaar

Start vandaag nog met het samenstellen van jouw KOGA fiets!

Ontwerp jouw KOGA in 3 stappen!

Stap 1: bepaal het type fiets: een reisfiets of toerfiets
De eerste keuze die je maakt is een keuze uit twee basismodellen: Worldtraveller en Grandtourer. Ben je op zoek naar een reisfiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt? Ga dan voor de Worldtraveller. Is een toerfiets die bij uitstek geschikt is voor in en om de stad, dagtochten en kortere reizen meer iets voor jou? Kies dan de Grandtourer.

Stap 2: kies het frame, de kleur en de onderdelen
Na de keuze van het type fiets, het frame en de kleur kun je je richten op vragen als: ‘welk versnellingssysteem past bij mij?’, ‘wil ik een ketting of aandrijfriem?’ en ‘heb ik liever een velgrem of schijfrem?’. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom je er niet helemaal uit? Vraag ons om hulp! 

Maak het helemaal af door jouw naam of een eigen tekst op de fiets te laten drukken. Persoonlijker kan niet! 

Stap 3: laat jouw fiets bezorgen en afstellen bij ons in de winkel
Hecht jij naast een gepersonaliseerde fiets ook veel waarde aan een goed afgestelde fiets? En fiets je regelmatig lange afstanden? Maak jouw fietstochten leuker en comfortabeler door je fiets door ons af te laten stellen. Met behulp van de Body Scanning CRM tool maken wij jouw fiets letterlijk op maat. Zo voorkom je klachten zoals een pijnlijke rug en knieën.

Interesse? Laat het ons weten voordat je de fiets bestelt! 

WORLDTRAVELLER-S

Stel je eigen fiets samen: KOGA wordtraveller fiets van KOGA Signature
Koga Worldtraveller Signature

De WorldTraveller-S zet nieuwe maatstaven op het gebied van reisfietsen. Een naar eigen wens samen te stellen fiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt.

GRANDTOURER-S

Stel je eigen fiets samen: KOGA grandtourer KOGA Signature
Koga Grandtourer Signature

In de GrandTourer-S vind je jouw ideale toerfiets, bij uitstek geschikt voor in en om de stad, dagtochten en kortere reizen. Stel de fiets samen met alle onderdelen die je wenst.

Laat je KOGA Signature fiets goed afstellen

Hecht jij ook veel waarde aan een goed afgestelde fiets? Laat je fiets door ons afstellen op basis van Body Scanning CRM en voorkom zo pijnklachten!

Ruime keuze uit fietsonderdelen

Versnellingssysteem
stel je eigen fiets samen: versnellingssysteem

Kiezen maar! Derailleur of naafversnelling? 

Wielen
stel je eigen fiets samen: fietsband

Bepaal welke velgen en banden jij krijgt

Stuur
stel je eigen fiets samen: stuur

Kies jouw stuur, stuurpen en handvatten

Voorvork
stel je eigen fiets samen: voorvork

Vaste voorvork of toch een verende voorvork? 

Zadel en toebehoren
stel je eigen fiets samen: zadelpen

Selecteer een zadelpen en maak af met een zadel

Drager
stel je eigen fiets samen: bagagedrager

Kies uit één van de drie bagagedragers

Wij helpen je graag bij jouw keuzes!

Thuis eerst op je gemak een fiets samenstellen en daarna samen met één van ons in de winkel verder kijken? Dat kan! Mocht je nog twijfelen bij je keuzes, kunnen wij je wellicht helpen! Wij denken graag met je mee. 

Sla de configuratie goed op, dan kunnen we deze in de winkel openen en waar nodig aanpassen. Wij voorzien je van advies en kunnen je de verschillende systemen, versnellingen en remmen laten zien. Maak een proefrit op onze demo-fietsen en ervaar zelf de verschillen. 

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor een fiets op maat

Maak een kunstwerk van jouw KOGA!

Naast dat je je eigen Nikes kunt ontwerpen, kun je nu ook je eigen fiets samenstellen op Koga.com! Van een leeg frame tot aan de accessoires. Ontwerp jouw unieke KOGA fiets in 3 stappen. Bepaal of je een reisfiets of toerfiets wil, kies het frame, de kleur en de onderdelen en laat jouw fiets tot slot bezorgen en afstellen bij ons in de winkel.

Keuzes bij de aanschaf van een KOGA Signature

KOGA geeft je onder andere de keus uit het versnellingssysteem, de wielen, het stuur, de voorvork, zadel en toebehoren en de bagagedrager. En daar komen eventueel nog fietstassen, fietssloten en andere accessoires bij. Het voordeel is dat je dankzij al deze opties een fiets uit kunt kiezen die het beste bij jouw wensen en portemonnee past. Wil je graag meer uitleg over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

Misschien nog wel de belangrijkste vraag: wat is mijn framemaat?

De juiste maat zorgt ervoor dat je zo comfortabel mogelijk op je fiets zit. Op onze website vind je alles over een fiets op maat. Weet je niet wat jouw framemaat is en hoe je jouw stuur en zadel het best af kunt stellen? Vraag dan een Body Scanning CRM bij ons aan. Twijfel je nog over het juiste zadel? Dan kun je natuurlijk ook altijd een zadelmeting laten uitvoeren bij ons in de winkel!

Wat is onmisbaar bij een KOGA Signature?

Goede sloten om je fiets te beschermen kunnen geen kwaad. Denk aan een vast AXA fietsslot, maar ook een extra slot om jouw fiets aan het fietsenrek vast te maken. Kettingsloten, vouwsloten en kabelsloten zijn slechts enkele voorbeelden. Bekijk ons complete assortiment sloten hier. Wil je jouw fiets nog beter beschermen tegen diefstal en ook tegen schade? Sluit dan een fietsverzekering bij ons af: een ENRA fietsverzekering of Kingpolis fietsverzekering.

Accessoires maken je fiets helemaal af. Je kunt onder andere kiezen uit bijpassende fietstassen van KOGA, of fietstassen van Fastrider, Ortlieb of Basil. Ga voor sportief, kleurrijk of juist zakelijk. Een dubbele fietstas of een enkele fietstas, bij ons vind je een ruim assortiment aan fietstassen. Bovendien verkopen wij ook reserve fietsonderdelen, zoals een extra binnenband. Wellicht handig voor pech onderweg tijdens lange fietstochten op jouw KOGA in binnen- of buitenland.