Stel je eigen Qibbel fietszitje samen

Zorgeloos fietsen samen met je kind? Ga met een Qibbel kinderzitje voor veilig fietsplezier. Het leuke is dat je deze voor- en achterzitjes zelf kunt samenstellen. Laat je zitje er traditioneel, trendy of juist zomers uitzien. Met een ruime kleurkeuze in waterafstotende kussentjes met bijpassende armleuningen en voetriempjes maak jij je een uniek stoeltje voor je kind.

Stel je eigen fietszitje samen

Qibbel kinderzitje damesfiets

Kenmerkend voor de Qibbel kinderzitjes is dat je een zitje helemaal naar eigen smaak kan samenstellen. Het basiszitje wordt voorzien van een bevestiging en een gekleurde stylingset en aangekleed met accessoires zoals windscherm en toybar. Voor de kinderstoeltjes zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden aan stuurpen, frame of bagagedrager beschikbaar. 

 1. Kies een kinderzitje en kleur
  Voorzitje (zwart of wit), achterzitje (zwart of wit)
 2. Kies een stylingset
  (kussentjes armleuning, riempjes)
 3. Kies accessoires
  (windscherm, toybar of slot)
 4. Kies de bevestiging
  (stuurpen, bagagedrager of frame) 
Qibbel voorzitje zwart
Voorzitje (zwart)
Qibbel achterzitje wit
Achterzitje (wit)
Qibbel stylingset
Stylingset
Qibbel windscherm ingepakt
Windscherm
Qibbel toybar
Toybar
Qibbel bevestiging kinderzitje
Bevestiging

Snel en direct op de fiets!

“Qibbel to go” compleet gemonteerde fietszitjes

Liever meteen een kinderzitje meenemen? Qibbel biedt ook de mogelijkheid om een compleet voorgemonteerd kinderzitje aan te schaffen. Dit is een alternatief voor het zelf samenstellen van het zitje in vier stappen. “Qibbel to go” is in een aantal leuke kleurvarianten beschikbaar, voor zowel de voorzitjes als achterzitjes met verschillende bevestigingen.

Het zitje wordt compleet gemonteerd met bevestiging en stylingset geleverd en kan als één geheel worden gekocht. De keuze voor een zitje wordt eenvoudiger en de bevestiging op de fiets gaat sneller. Een aantal leuke kleurvarianten van de stylingsets, waaronder ook de nieuwe Polka Dot zwart, is als “Qibbel to go” beschikbaar. De mogelijkheid om zelf het zitje samen te stellen uit losse onderdelen blijft nog steeds aanwezig.

Qibbel kinderzitje voor en achter in één stijl