Jouw nieuwe fiets tot aan de deur

Dankzij onze haal- en brengservice hoef je niet met een defecte fiets aan de hand naar ons toe te lopen, een lift te regelen of deze in je eigen auto te stoppen met kans op beschadiging. We halen de fiets tegen een klein bedrag bij jou op, bijvoorbeeld thuis of op je werk, en brengen hem na reparatie weer bij je terug. 

Het gemak van onze haal- en brengservice

Is je fiets nodig toe aan reparatie of een servicebeurt, maar ben je niet in de gelegenheid om zelf je fiets te brengen of halen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je fiets bij jou thuis of op het werk te komen halen en/of weer terug te brengen. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Bij aankoop van een elektrische fiets is de haal- en brengservice het eerste jaar gratis.

Jouw fiets wordt met alle zorg gerepareerd en bij jou thuis bezorgd. Direct een andere fiets nodig? Maak dan gebruik van een leenfiets

Bus voor haal- en brengservice fietsen bij fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren

Prijzen

  • Voor € 5 komen wij jouw fiets ophalen of brengen binnen de postcodes 6129, 6171 en 6181. Voor halen én brengen vragen wij € 7,50
  • Voor de postcodes buiten deze regio tot 25 km rekenen wij € 10 voor halen of brengen en € 15 voor halen en brengen
  • Bij een afstand langer dan 25 km vragen wij € 0,20 cent per km (inclusief de kosten tot 25 km)

* Je kunt kosteloos gebruikmaken van een leenfiets, indien jij de fiets die in reparatie is, bij ons hebt gekocht. Heb je de fiets niet bij ons gekocht?
Dan kun je een fiets huren voor onze vaste huurprijzen.