Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren
Fietsen

Ruime keus voor aantrekkelijke prijzen

Ben je op zoek naar een fiets voor dagelijks gebruik bijvoorbeeld voor van en naar je werk? Of juist een fiets voor langere fietstochten? Neem een kijkje in ons ruime assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen en sportieve fietsen. En maak een keuze uit diverse Bikkel, KOGA en Multicycle fietsen.

stadsfietsen

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ze zijn robuust en wendbaar. Zo manoeuvreer jij je gemakkelijk, maar ook comfortabel door de drukke straten naar school of werk. Vind de stadsfiets die bij jou past!

Lees verder »
sportieve fietsen

Sportieve fietsen

Sportieve fietsen zijn licht in gewicht, rijden soepel en zijn uitgerust met veel versnellingen. Een ideale fiets voor het Limburgse heuvellandschap. Verhoog je conditie of maak zware, lange fietstochten juist lichter.

Lees verder »
vrouw en man op elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Elektrisch fietsen geeft je het gevoel van ‘fietsen met de wind in de rug’. Je moet nog wel trappen om vooruit te komen, maar krijgt hierbij hulp van een elektromotor. Ideaal voor dagelijkse fietstochten van en naar je werk!

Lees verder »
Ontwerp je eigen fiets met KOGA Signature en maak er een kunstwerk van voor aan de muur

Ontwerp je eigen fiets

Stel je eigen fiets samen in 3 stappen! Kies uit een reisfiets of toerfiets, personaliseer deze met zelf gekozen onderdelen en laat de fiets afstellen op jouw lichaam. READY. SET. GO. KOGA!

Lees verder »
man met KOGA elektrische fiets uit fietsaanbod

Fietsaanbod

Fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Denk aan een elektrische fiets van KOGA, een stadsfiets van Pegasus of een sportieve fiets van Bulls. Een nieuwe fiets voor een aantrekkelijke prijs!

Lees verder »
km
fietspad in Nederland
km
gemiddelde fietstocht
fietsen per inwoner
%
verkochte fietsen in 2019 is elektrisch

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Nederlandse bodem. Zij zijn in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs. Fietsen zonder zorgen voor iedere leeftijd. Denk onder andere aan trendy stadsfietsen.

Alle KOGA fietsen worden met de hand opgebouwd door één individu, voor één individu. Met veel aandacht voor een nauwkeurige afwerking. Wat dat betekent, merk je direct. Een KOGA fiets loopt uitstekend: snel, soepel en licht in gewicht. Een aanrader voor elektrische fietsen!

Een soepele rijervaring op een prachtig afgewerkte e-bike. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit. Dat is Multicycle bij uitstek. Met een mooie collectie stijlvolle e-bikes en toerfietsen vormt Multicycle een waardevolle aanvulling. 

Man en vrouw kopen nieuwe fiets op maat

Inruilen mogelijk

Oude fiets inruilen? Neem deze mee en ontvang korting bij aankoop van een nieuwe fiets​​

Demo-fietsen

Maak een proefrit op onze demo-fiets(en) en kom erachter welke fiets het best past

Ruim 20 jaar ervaring

Vakkundig, persoonlijk advies op basis van ruime kennis en ervaring in alles omtrent fietsen

Gratis servicebeurt

Ontvang een volledige servicebeurt gratis bij aankoop van een nieuwe fiets

Nieuwe fiets kopen?

Wij gaan verder dan het alleen het verkopen van een fiets. Eerst zorgen we ervoor dat je de ideale framemaat kiest, door middel van de Body Scanning CRM. We berekenen jouw optimale zitpositie en stellen op basis daarvan de fiets af. Ook het type zadel en de breedte van het zadel kunnen we aanpassen op jouw lichaam, voorkeur en fietsstijl met een speciaal daarvoor ontworpen zadelmeting van SQlab. Beide metingen zijn onderdeel van de service (lees: gratis!) bij een nieuwe fiets.

Na aankoop van je fiets, ontvang je de eerste servicebeurt gratis en de twee daaropvolgende voor een gereduceerd tarief. Maak je fiets compleet door diverse accessoires te laten monteren, zoals een fietstas, kinderzitje of fietscomputer. Uiteraard wil jij je nieuwe fiets ook goed beschermen. Dit kan onder andere met de sterke AXA fietssloten, zoals een vast fietsslot en kettingslot van AXA (aanbevolen door fietsverzekeraars en zelfs een vereiste bij het afsluiten van een verzekering). Bovendien bieden wij diverse fietsverzekeringen aan, zoals de verzekering van ENRA en Kingpolis.