Nieuwe fiets voor een aantrekkelijke prijs

Denk aan een elektrische fiets van KOGA of Bulls, een stadsfiets van Bikkel of een (elektrische) toerfiets van Multicycle. In dit overzicht vind je ook de nieuwe fietsen die momenteel in de aanbieding zijn. Bekijk ons actuele fietsaanbod online en kom langs voor een proefrit in Stein. Je bent van harte welkom, tot snel!

Nieuwe fiets kopen?

Bij ons kun je terecht voor stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen van de merken Bulls, KOGA, Multicycle en Pegasus. Allemaal fietsen van kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd.

Wij gaan verder dan het alleen het verkopen van fietsen. Eerst zorgen we ervoor dat je de ideale framemaat kiest, door middel van de Body Scanning CRM. We berekenen jouw optimale zitpositie en stellen op basis daarvan de fiets af. Ook het type zadel en de breedte van het zadel kunnen we aanpassen op jouw lichaam, voorkeur en fietsstijl met een speciaal daarvoor ontworpen zadelmeting van SQlab. Beide metingen zijn onderdeel van de service (lees: gratis!) bij een nieuwe fiets. Na aankoop van je fiets, ontvang je de eerste servicebeurt gratis en de twee daaropvolgende voor een gereduceerd tarief. 

Tweedehands fiets kopen?

Zoek je een goedkope (extra) fiets, bijvoorbeeld voor in de stad? Of is je budget momenteel beperkt? Bekijk dan onder occasions de tweedehands fietsen die wij op dit moment in de aanbieding hebben. Alle fietsen zijn volledig gecontroleerd en opgeknapt met de juiste merkproducten, direct klaar voor gebruik. Je kunt kiezen uit (elektrische) fietsen van onder andere Batavus, Gazelle, KOGA, Sparta, Pegasus of Bulls. Houd het aanbod in de gaten, want dit wisselt regelmatig!

Heb je een fiets nodig voor slechts één dag of weekend? Huur dan een fiets bij ons. Bekijk hier onze tarieven. Ook een fietsendrager is bij ons te huur. Voor het geval dat je met één of meerdere fietsen op pad wil voor een mooie fietstocht.

Maak je fiets compleet

Een fiets is pas af mét accessoires. Laat diverse accessoires monteren, zoals een fietstas, kinderzitje of fietscomputer. Op zoek naar fietskleding? Ook dat hebben we, evenals reserve fietsonderdelen voor pech onderweg.

Logischerwijs wil jij je nieuwe fiets ook goed beschermen. Dit kan onder andere met de sterke AXA fietssloten, zoals een vast fietsslot en kettingslot van AXA (aanbevolen door fietsverzekeraars en zelfs een vereiste bij het afsluiten van een verzekering). Bovendien bieden wij diverse fietsverzekeringen aan, zoals de verzekering van ENRA en Kingpolis.